De frivillige på Kafe Breda

Lokalhistorisk Senter driver Kafe Breda. 30 frivillige kafemedarbeidere med Reidun Hallerud i spissen bidrar med å drifte kafeen på omgang nesten alle søndager i året. 1500 timer bidrar frivillige med i året. Kafeen følger senterets åpningstid, søndager fra 11 til 15. Det er plass til ca. 70 gjester. Serveringstilbudet er kaffe, vafler, vaniljeboller, mineralvann og is. Omsetningen pr år er om lag 470000. Det kommer inn ca 50000 pr år

Kafé Breda

Kafe Breda

Lokalhistorisk Senter driver også Kafe Breda. Det er plass til ca. 70 gjester. Serveringstilbudet er kaffe, vafler, vaniljeboller, mineralvann og is.

Kafeen følger senterets åpningstid, søndager fra 11 til 15. Det er mulig å leie kafeen til møter, mindre selskaper osv. I kafeen er det montert to videokanoner som viser samme bilde, slik at de aller fleste kan følge med på lerretet uten å måtte sitte trangt.

Kafé Breda er blitt et samlingssted for mange i Horten. LHS ligger idyllisk til ved Kanalen, og er et utmerket utgangspunkt eller sluttpunkt for en spasertur på Karljohansvern.

Utleie på virkedagene avtales via epost [email protected] eller med Wenche Langhaug.  [email protected] mob 95072354 Det er ikke mulig å leie Kafe Breda på søndager, og bare unntaksvis på fredager og lørdager.